Meisjes badmode

Leuk meisjes badpak met palmboom print van Boob BloomersDe meisjes badmodei s zeer gevarieerd. Voor de jonge dames is er genoeg te kiezen. Wordt het een bikini, een badpak of toch een tankini combinatie?

Meisjes bikini’s zijn er in vele soorten en maten. Bij meisjes is de triangelbikini enorm populair  Dit zijn driehoekige bikini’s, vandaar de naam en ze geven je de kans om lekker fris en fruitig voor de dag te komen. Een andere trend is het toenemende aantal shorts voor meisjes, een lange boardshort is heel gewoon, maar ook een wat korte beachshort zie je steeds meer onder de bikini top


Voor de kleinsten zijn er natuurlijk badpakken. Meisjes badmode begint al bij de kleinste waterratten. De iets oudere meisjes willen natuurlijk een bikini die er vooral mooi uit ziet. Daarbij zijn de kleur en/of de print erg belangrijk. zwemtijd! zoekt voortdurend naar de nieuwste trends voor meisjes badmode waardoor het assortiment continu veranderd. Dit biedt meisjes een telkens vernieuwende collectie. De meisjes badmode van zwemtijd! zorgt er voor dat je absoluut gezien mag worden in het water en daar buiten.

Je kiest natuurlijk zelf waar je voor gaat, het aanbod aan tankini's, bikini’sbadpakken en shorts is enorm waardoor er voor iedereen wel wat bij zit. Kortom, kijk op zwemtijd! rond voor de nieuwste meisjes badmode. Denk bij het kiezen voor met name een bikini er wel aan dat die niet lekker blijft zitten totdat er ook borsten zijn om de zaak op zijn plaats te houden. Voor kleine meisjes is een badpak veel comfortabeler, hoe schattig en leuk de triangel of bandeau ook is.

Daarna maak je het af met een passende strandjurk, een zonnebril en een paar slippers

Uv zwemkleding

Is veel smeren niet je ding, heeft je kind een lichte huid of wil je de kans op verbranding serieus verkleinen bekijk dan eens de collectie badmode met extra UV bescherming

Welke maat kiezen

Het kan bijzonder pittig zijn de maten van de verschillende merken goed met elkaar te vergelijken en in 1 keer de juiste maat te bestellen. Op deze site zijn de maten zoveel mogelijk uniform gemaakt door ze om te rekenen naar de veel gebruikte lengte maten. Meer informatie hierover op:

 in het menu kun je eenvoudig zoeken op maat

Nieuwste meisjes producten : totaal 1639 producten van € 2,99 tot € 73,99