Jongens badmode

Zwemboxer voor jongens van speedoElk kind vindt het fantastisch om te zwemmen. Lekker spelen in het water en van de glijbaan glijden. Maar daarvoor is het natuurlijk wel belangrijk dat je een zwembroek aan hebt die stevig is maar bovenal er mooi uit ziet. De badmode voor jongens bestaat voornamelijk uit korte shorts. Donkere kleuren zijn populair maar ook in iets vrolijkere kleuren zijn er genoeg zwembroeken te krijgen. Op badmode.co vindt je alle soorten en maten die in de mode zijn. De badmode op deze site is altijd actueel en kan dus elke dag veranderen als er een nieuwe trend wordt gesignaleerd door ons.

Bij zwemkleding voor jongens heb je in principe maar twee keuze : de lengte van kort tot lang en of je een losse of strakke zwembroek wilt. Gelukkig is binnen die grenzne heel veel keuze. Bij de strakke broeken heb je de zwemslip, de zwemboxer en de lange zwembroek ofterwel jammer.

Bij de los zittende broeken heb je de korte zwemshorts en de boardshort die wel tot aan de knie kunnen rijken. Deze shorts zijn meestal ook prima geschikt om een hele dag in rond te lopen en zo vanaf het strand de zee in te rennen. En dat is ook de reden dat ze in veel Franse zwembaden niet toegestaan zijn. De grens tussen een zwemshort en boardshort ligt alles behalve vast. En door de grote keuze aan kleuren en vormgeving is er voor elke stijl wel wat passendst te vinden.

Een aparte groep vormt de UV Zwemkleding, hierdoor is minder smeren nodig zeker als voor een zwempak of zwemshirt gekozen wordt.

Hulp bij maatkeuze

De maatvoeringen van de verschillende webshops zijn allemaal omgezet naar de in Nederland gebruikelijke maatvoering in lengtematen. Al is de lengte bij jongens minder van belang dan bij meisjes ( badpakken) en zou je eigenlijk de wijdte willen weten: de lengte is het meest gebruikte en dus meest beschikbare houvast. Meer hierover : Informatie kindermaten zwemkleding

Nieuwste jongens producten : totaal 1330 producten van € 1,21 tot € 69,95