Seafolly

Seafolly is een van de favoriete merken hier op badmode.co en is het niet verwonderlijk dat het een favoriet is van de bezoekers van de site met hun hoogwaardige en mooie badkleding.

Seafolly is ontstaan in 1975 in Australië, waar het merk een reputatie opbouwde door het gebruik van hoogwaardige stoffen, veel aandacht voor detail en boven alles, modieuze badkleding. Al gauw dook Seafolly ook buiten Australië op. Elk jaar weer met nieuwe stijlen, ontwerpen, kleurenpaletten en patronen naar buiten komen is een hel e opgave maar het lukt Seafolly elk jaar weer om badmodeartikelen op de markt te brengen met de meest up-to-date stijlen en trendy prints.

Het mooiste aan de Seafolly zwemkleding is dat je kunt mixen en matchen: bikini tops en slips combineren om de perfecte look te creëren. De Seafolly bikini's worden los verkocht, dus als je boven een maatje meer hebt dan onder, of visa-versa kun je toch een perfect passende bikini bij uw figuur samenstellen. Enkele series modellen zijn bijvoorbeeld goddess en oasis


Als badpakken meer uw ding zijn heeft seafolly ook een lijn met sexy Seafolly badpakken in verschillende modellen en prints

Niet alleen maakt Seafolly luxe en hoogwaardige badmode, er is ook een uitgebreid assortiment aan kleding en cover-ups zoals kaftans en omslagdoeken om over je bikini te dragen in het het restaurant of aan de bar. Seafolly hebben het allemaal!

Nieuwste producten : totaal 125 producten van € 15,90 tot € 193,00