Het badpak is hot

Badpakken zijn weer helemaal in opkomst, vorig jaar al en als je nu door de collectie kijkt zie je meer badpakken dan ooit. badpak wordt trouwens ruim genomen, de grenzen tussen badpak, monokini, tankini en de bikini zijn aan het vervagen. 

In het sportieve badpak kun je weer helemaal gezien worden, maar als je even nog een stap verder durft te gaan dan kies je voor een badpak met cut outs, een hoge nek of mouwen. En de wetsuit, uit de surfsport, komt ook naar het zwembad.

Cut-outs kunnen je figuur trouwens een handje helpen, door op de juiste plek je badpak te laten doorschijnen accentueer je zo je lijnen en lijk je bijvoorbeeld minder recht. 

Grote borsten, kleine borsten helemaal vinden ze hun plek in een badpak, wil je showen kies je voor een laag  badpak met gevulde push-up cups, of eentje met een (heel) diepe v-hals. Houd je je borsten liever voor jezelf? Kies dan voor een badpak met een hoge of gewone nek en de sportieve look van het badpak maakt alles goed.

Te korte benen? Een badpak met hoog uitgesneden heupen geeft extra lengte. Of vind je je benen te lang? Kies dan een badpak dat lager op de heupen zit of eentje met pijpen.

Ging je vorig jaar nog in je bikini over straat of naar festivals? Dat doe je nu in je badpak of in een cropped bikini. Minder bloot is het sexy van 2016. Gind je nog niet over straat in je badpak vorig jaar? Het badpak fungeert steeds meer als top, combineer het met een mooie beachshort en passende zomerschoenen en je bent klaar om het strand te verlaten.

Prana surfsuit
Wellicht een fractie te warm voor een festival, maar surfsuits zoals deze van prana zie je steeds meer terug op de stranden als gewonen badmode. Sportief, lange mouwen en pijpjes allemaal hot.

Freya

Freya badpak paars - sportief

Norma Kamali

Norma Kamali badpak

Micheal kors

Micheal kors badpak met mesh details

River Island

River Island

Tommy Hilfiger

Tommy badpak

Gottex

Gottex badpak in blauw

Lisa Marie Fernandez

Lisa Marie Fernandez cropped bikini met mouwen

My Theresa

My Theresa