Heren zwemkleding

Heren zwemboxer van Tommy Hilfiger met blauwe camouflage printNaast een afgetraind lichaam is de keuze voor de juiste zwembroek van essentieel belang om goed voor de dag te komen op een mooie zomerse dag. Op zwemtijd vindt u de laatste badmode voor heren. Zwembroeken, shorts of zwemboxers, bij ons vindt u het allemaal. Op het gebied van zwembroeken is er volop keus. Zo kunt u er voor kiezen om een lang en wijd exemplaar te kiezen, bedrukt met afbeeldingen maar ook geruite exemplaren worden steeds populairder. De heren badmode heeft steeds meer retro-kenmerken. Strakke wat kortere korte zwembroeken, de zwemboxers zijn zeker weer terug in de mode gekomen. Dus de boxer die van een paar jaar terug in de kast lag kan weer. Bovendien hebben strakke zwembroeken het voordeel dat je ermee alle Franse zwembaden in kunt. De korte zwembroek lijkt nog steeds een beetje op zijn retour.

Dus bij het kiezen van een zwembroek moet u vooral kijken waar u zich prettig in voelt. Eigenlijk mag alles alleen met boardshorts die tot over de knie rijken loopt u wat achter. Heren zwemkleding moet er natuurlijk mooi uit zien maar vooral ook lekker zitten. Voor vrouwen is het vooral zien en gezien worden, bij heren is dit al een stuk minder. Natuurlijk doet u er wel verstandig aan om op de hoogte te blijven van de laatste heren badmode. Wanneer u regelmatig een kijkje neemt op zwemtijd! zal dit vanzelf gaan. Daarnaast vindt u hier ook nog eens de scherpste prijzen voor uw nieuwe zwembroek.

De zwemshorts en boardshorts op deze site zijn natuurlijk ook prima als korte broek op het droge te dragen. T shirt en slippers erbij en je hebt je zomeroutfit klaar.

Maatwijzer

Voor de maten van heren zwemkleding zijn de internationale maten zoals XS,L en XL gebruikt. Meer info over de omrekening van andere maten vind je op deze aparte maten pagina

Nieuwste heren producten : totaal 2203 producten van € 3,95 tot € 259,95