Dames badmode

Met een bikini met een hoge nek ben je weer helemaal in de trend deze zomerElke zomer is het weer een hot item, de badmode voor dames. Op het strand of in het zwembad is het zien en gezien worden. Badmode verandert elk jaar. Om goed op de hoogte te blijven is het verstandig om regelmatig de nieuwste badmode in de gaten te houden zodat u met de mooiste bikini of het modernste badpak het water in kunt. Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende soorten badmode. Dames kunnen kiezen uit het traditionele badpak, de bikini of de moderne tankini. Op de subpagina’s vindt u de nieuwste modellen terug zodat u een goede indruk krijgt van de huidige dames badmode. Elke vrouw wil er goed uitzien in haar badkleding. Met een goede eigen keuze weet u zeker dat u het helemaal gaat maken in het zwembad of op het strand. Altijd op de hoogte van de laatste mode en keuze uit de nieuwste modellen, zwemtijd is dé site voor dames badkleding.

 

Hulp bij maatkeuze

Net als bij andere kleding kent de badmode heel veel internationale merken met elk hun eigen maatvoering. Op zwemtijd zijn deze maten zoveel mogelijk omgezet naar één standaard zoals die in Nederland ( en België ) gebruikelijk is.

Hiervoor is bij badmode waarvoor de cupmaat bekend is gebruikt gemaakt van een notering als 80xE, voor badmode waar de cupmaat niet bekend is zijn de gewone confectiematen gehanteerd : maatje 36. Doorgaans kies je voor de bikini slip dezelfde maat als je slip, en voor de bikini op dezelfde maat als je beha.  Meer informatie hierover : Hulp bij maatkeuze badmode en aparte informatie over Engelse en Amerikaanse maten omrekenen

Tankini of bikini?

De tankini heeft de laatste jaren een flinke opkomst gehad: mooi met minder bloot. Het verschil zit hem vooral in het bovenstuk. Beide setjes bestaan uit een bikinibroekje. Een bikini heeft ook een bovenstuk dat alleen de borsten bedekt. Een tankini bedekt de hele buik maar zit los van de slip, daarin zit dan weer het verschil met het badpak. Groot voordeel van de tankini top van het badpak is een modieuzer look, al komen er steeds meer hippe badpakken met bijvoorbeeld cut-outs, maar ook dat je veel eenvoudiger naar de WC kunt.

Nieuwste dames producten : totaal 12208 producten van € 2,80 tot € 265,00